Lifestyle

Dallimi mes aspirinës dhe ibuprofenit - kur nuk duhet përdorur

 

Aspirina dhe ibuprofeni  janë dy ilaçe që përdoren rëndom kundër dhimbjeve të ndryshme.

Në pamje të parë, të dyja barnat duken sikur kryejnë të njëjtin funksion. E vërteta është se ilaçet kanë specifika të ngjashme por janë ndryshe nga njëra tjetra.