Lifestyle

Ushqime të mira për trupin gjatë periudhës së ndërrimit të stinëve

 

Ndryshimi i stinëve kërkon shumë harmoni mes trupit dhe ushqyerjes.

Trupi duhet përshtatur me ndryshimet e motit, temperaturën, erën dhe të ftohtin.