Lifestyle

Djersitja gjatë natës, tregues i mundshëm i disa telasheve shëndetësore

 

Një numër i konsiderueshëm i njerëzve djersijnë shumë gjatë natës dhe kjo ndodh jo për shkak të temperaturës së lartë të brendshme apo batanijeve të trasha.

Djersitja e tepërt gjatë natës mund të ndodhë shkaku i një sërë faktorëve të panjohur dhe mund të ndërlidhjet gjithashtu edhe me një grup problemesh të fshehura shëndetësore.