Lifestyle

8 ushqime kundër dhimbjes së fytit

 

Megjithëse në prag të pranverës me ndryshimin e temperaturave ftohja dhe gripi bëhen më prezentë se kurrë.

Një nga ndjesitë më shqetësuese është ajo e gërvishtjes dhe dhimbjes së fytit sidomos gjatë natës.