Lifestyle

Cilat janë ushqimet më të mira për zhvillimin e trurit te të porsalindurit?

 

Në muajt e parë të jetës së një foshnjeje, nuk është për t’u habitur që ajo çfarë fëmija konsumon, mund të ketë një efekt në zhvillimin e strukturave dhe lidhjeve të rëndësishme në tru.

Për të ndihmuar prindërit të kuptojnë se për çfarë kanë nevojë foshnjat, iu njohim me ​​një sërë rekomandimesh rreth ushqimeve që sigurojnë zhvillim të shëndetshëm të trurit tek foshnjat.