Lifestyle

Arsyet përse duhet lexuar përditë

 

Leximi ka një rëndësi shumë më të madhe nga sa mund ta marrin me mend shumë njerëz. Leximi i një libri nuk është vetëm një mënyrë për të kaluar kohën. Faqet e librave përmbajnë fjalë, histori, ndjenja të afta për të transferuar emocione te lexuesi, duke e bërë atë të zbulojë botë të pashkelura dhe të paimagjinueshme.

Për më tepër, siç tregohet nga disa studime të fundit shkencore, leximi sjell shumë përfitime për psikikën dhe shëndetin e njerëzve.