Lifestyle

Si të luftohet inflamacioni kronik

Foto: Flickr
 

Sipas ekspertëve 3 nga 5 njerëz në botë vdesin nga sëmundje që lidhen me inflamacionin kronik.

Inflamacioni kronik është shkaku kryesor i sëmundjeve dhe uljes së jetëgjatësisë pasi ndikon drejtpërdrejtë në shëndetin e zemrës, tek diabeti, artriti apo gjendje të tjera shëndetësore.