Lifestyle

Si të largoni dhimbjet e stomakut me çajin e xhenxhefilit

 

Stomaku i trazuar është një gjendje e cila prek këdo dhe mund të shfaqet në çdo kohë të vitit, por sidomos gjatë dimrit.

Për arsye të ndryshme që fillojnë që nga të ftohurat e deri tek probleme të brendshme të organizmit.