Lifestyle

Ushqimet që mund të bëhen helmuese nëse nuk i hani siç duhet

 

Janë disa ushqime si për shembull kërpudhat, që gjithmonë janë të rrezikshme t’i konsumoni nëse i mblidhni vetë dhe nuk jeni njohës i mirë i tyre. Por janë edhe disa ushqime që mendohet se janë shumë të dobishme për trupin, por edhe ato nëse nuk i hani siç duhet, si për shembull mjaltin, mund të ketë pasoja.

Mishi i kuq, mishi i shpendëve dhe ushqimi i detit