Lifestyle

Shega më e pasur me antioksidantë se çaji i gjelbër

 

Dimri ka ardhur dhe kështu është koha për t’u kënaqur me të gjitha prodhimet e freskëta dhe sezonale. Nga portokalli dhe mollët e ëmbla e deri tek karotat dhe fasulet, ne marrim një gamë të gjerë frutash dhe perimesh gjatë kësaj periudhe të vitit.

Përveçse janë të shijshme, secila prej këtyre frutave dhe perimeve sezonale është e ngarkuar me lëndë ushqyese thelbësore, dhe ka disa përfitime të shumta shëndetësore. Një tjetër frutë e mrekullueshme e stinës së dimrit është nari apo shega.