Lifestyle

OBSH-ja paralajmëron: Pasojat nga varianti Omicron mund të jenë të rënda

WHO
 

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka dalë me instruksione më specifike dhe parashikime sa i përket përhapjes së mundshme të variantit të ri të koronavirusit të njohur si Omicron.

Sipas OBSH-së, mutacionet në variantin e ri e bëjnë potencialisht të mundur shmangien e imunitetit e po ashtu edhe mundësinë e përhapjes më të shpejt e të riiinfektimit.