Lifestyle

Tetë ushqimet që duhet t’i eliminojmë nga dieta

 

Në vend që të torturoni veten me dieta strikte, nutricionistët modernë rekomandojnë të ngrënit ushqim të shëndetshëm dhe stërvitje fizike. Ato kanë krijuar gjithashtu një listë me tabela dhe produkte bazuar në vlerat e tyre ushqimore.

Ja 8 ushqime që bëni mirë t’i shmangni nga sot e tutje: