Lifestyle

Si të ulni tensionin e lartë me lëngun e limonit

 

Limonët kanë aftësinë të ruajnë fleksibilitetin dhe funksionet e enëve të gjakut duke ulur kështu tensionin.

Prandaj Neps.al ju sugjeron një kurë të thjeshtë në kushtet e shtëpisë për të gjithë ju që vuani nga hipertensioni.