Lifestyle

Brokoli, më i shëndetshmi i stinës

 

Në dhjetor duket sikur edhe ushqimet marrin ngjyra festive. Dhe nuk mund të mos mendosh për gjelin e detit të mbushur e të pjekur mirë apo edhe apo sallatat e shumta që serviren në çdo shtëpi.

Duhet të kujdeseni për të përzgjedhur më të mirat perime të stinës, e më e mira prej tyre, padyshim se është brokoli.