Lifestyle

Si ta dalloni ftohjen, gripin dhe COVID-19

 

Me fillimin e sezonit të ftohjes dhe gripit, pyetja është se si të bëhet dallimi midis ftohjes së zakonshme, gripit dhe COVID-19.

Frank Rhame, një specialist i sëmundjeve infektive thotë se kanë shumë dallime mes vete, porse pa bërë një test nuk mund të sigurohesh se je i infektuar me koronavirus.