Lifestyle

Studimi i Johnson & Johnson: Vaksina ndihmon kundër Omicronit

 

Një studim i punonjësve shëndetësorë të Afrikës Jugore ka gjetur se doza përforcuese e vaksinës me një dozë Johnson & Johnson, zvogëlon rrezikun për hospitalizim gjatë valës së Omicronit.

J&J ka thënë se doza e dytë ishte 85 përqind efektive në parandalimin e hospitalizimeve nga COVID-19 në nëntor dhe dhjetor.