Lifestyle

Shfaqen dy simptoma të reja të Omicronit

 

Varianti Omicron i COVID-19 po vazhdon të përhapet me shpejtësi të madhe, derisa tashmë po përmenden edhe disa simptoma të tij, të padëgjuara më parë.

Sipas ekspertëve, varianti i ri është duke shfaqur simptoma të vjelljes dhe humbjes së oreksit, simptoma këto që nuk janë shfaqur te varianti Delta.