Lifestyle

Dieta më e mirë për mbrojtjen e veshkave

 

Ushqimi dhe pijet që i fusni në organizëm mund të kenë ndikim në aftësitë e veshave për t’iu mbajtur të sigurt dhe të shëndetshëm.

Konsumimi i madh i pijeve të gazuara dhe alkoolike mund të shkaktojë dëme serioze, derisa ngrënia e ushqimeve me sasi të lartë të kaliumit dhe proteinave mund të ndihmojë në mbrojtjen e këtyre organeve vitale.