Lifestyle

Rastet kur duhet ta shmangni pirjen e vezëve

 

Idea e pirjes së vezës mund të duket e pështirë për disa njerëz që nuk e durojnë aromën dhe mënyrën se si veza rrëshqet në gjuhë.

Megjithatë vezët konsiderohen një prej ushqimeve më të plotfuqishme kundër plakjes.