Lifestyle

Pse komplimentet ndikojnë mirë te ne dhe si të përmirësohemi në dhënien e tyre

Foto: Goodnet
 

Njerëzit shpesh hezitojnë të bëjnë komplimente duke menduar se fjalët nuk mund të kenë shumë vlerë, mirëpo komplimentet tregojnë vlerësim, që është nevojë themelore e njeriut.

Të marrësh dhe të japësh komplimente është terapi pozitive, pasi ndikon te humori i secilit. Por nuk mjafton vetëm kaq.