Lifestyle

Mendoni se çmimet e shtëpive po fluturojnë? Pyetini bujqit

Fermeri i gjeneratës së katërt i misrit dhe sojës, Jeff Frank, nuk ndihet i pasur, mirëpo bazuar në vlerën e rritjes së tokës së tij në Iowan veriperëndimore, është një term mjaft i qëlluar për ta përshkruar atë, megjithëse qeshet me këtë ide
 

Megjithatë, edhe pse jeta e Frankut nuk ka ndryshuar, disa qindra hektarë që ai zotëron rreth 129 kilometra në veriperëndim të Des Moines e kanë bërë atë papritur me vlerë prej miliona dollarëve

Fermeri i gjeneratës së katërt i misrit dhe sojës, Jeff Frank, nuk ndihet i pasur, mirëpo bazuar në vlerën e rritjes së tokës së tij në Iowan veriperëndimore, është një term mjaft i qëlluar për ta përshkruar atë, megjithëse qeshet me këtë ide.

Ai jeton në shtëpinë gati shekullore, rrit perime në kopshtin e familjes dhe blen gjëra në të njëjtat dyqane afro 24 kilometra poshtë rrugës. “Jetojmë në të njëjtën mënyrë si kemi jetuar gjithmonë”, ka thënë ai.