Lifestyle

50% e njerëzve me COVID-19 humbasin nuhatjen për një kohë të gjatë

 

Edhe pse bota është përballur me pandeminë COVID-19 për gati dy vjet, ende po mësojmë për virusin dhe se si mund të ndikojë në trupin tonë. Një fushë e të kuptuarit që ka qenë veçanërisht e vështirë për t'u kuptuar ka qenë gama e gjerë e simptomave që virusi mund të shkaktojë dhe se si disa mund të qëndrojnë shumë kohë pas shërimit. Tani, një studim i ri ka zbuluar se një simptomë ka një efekt afatgjatë në rreth gjysmën e njerëzve që kanë qenë me COVID.

Gati gjysma e njerëzve me COVID vuajnë ndryshime në shqisën e tyre të nuhatjes si një simptomë afatgjatë.