Lifestyle

Eliminoni toksinat me lëngje natyrale

Foto: Ilustrim
 

Ekspertët thonë se rreth 60% e trupit të njeriut përbëhet nga uji, dhe ky fakt e bën të domosdoshëm pirjen e rregullt e të mjaftueshme të tij.

Rregulli i përgjithshëm është që njeriu duhet të pijë rreth 8 gota ujë në ditë.