Lifestyle

Zbuloni si ndikon tensioni i lartë i gjakut në shëndetin e syve

 

Hipertensioni, termi mjekësor për presionin e lartë të gjakut, mund të ndikojë në shëndetin tuaj në shumë mënyra. Nëse ju ndodh të zgjoheni me sy të përgjakur, mund të pyesni veten nëse presioni i lartë i gjakut mund të jetë apo jo shkaku.

Ju njohim më poshtë me lidhjen që ekziston midis skuqjes së syve dhe tensionit të lartë të gjakut.