Lifestyle

Shenjat paralajmëruese të diabetit

Foto: Shutterstock
 

Afërsisht një në pesë njerëz nuk e dinë që vuajnë nga diabeti. Derisa kjo është një sëmundje e menaxhueshme, nëse nuk trajtohet mund të shndërrohet në gjendje serioze shëndetësore e cila përfundon me humbjen e shikimit, sëmundjet e zemrës, dështimin e veshkave dhe amputimin.

Prandaj, mbajtja nën kontroll e diabetit është çelësi për ta jetuar një jetë të shëndetshme, raporton portali “Eat This, Not That”.