Lifestyle

Pse djersitni pak

 

Disa njerëz vuajnë nga një gjendje e rrallë shëndetësore quajtur hipohidrozë, që i pengon ata të djersitin.

Edhe pse kjo mund të duket si një bekim për disa, mund të jetë e rrezikshme dhe kërcënuese për jetën.