Lifestyle

Mjaltë dhe limon për një tretje të mirë

Mjalte me limon
Foto: Flickr
 

Mjalti dhe limoni janë dy ushqime të shëndetshme natyrale, një kombinim që gjendet edhe në kultura të ndryshme për breza e breza me radhë.

Kombinimi i mjaltit të pastër dhe të papërpunuar me lëngun e limonit të freskët është një ilaç popullor që ndihmon në shumë probleme shëndetësore përfshirë edhe ato të tretjes.