Lifestyle

Efektet befasuese të tërshërës

 

Tërshëra është shpallur prej kohësh si një mëngjes pothuajse i përkryer, një vakt që është i shëndetshëm dhe në të njëjtën kohë i shijshëm.

Megjithatë, ekziston një efekt anësor befasues i konsumimit të tërshërës të cilin nuk e dinë as njerëzit që e kanë ngrënë atë çdo ditë prej vitesh, raporton portali “Eat This, Not That”.