Lifestyle

Rruga drejt gjumit të qetë nis nga hunda

 

Kur flini mirë, jeni më energjikë dhe më të përqendruar në punë.

Por gjumi, për fat të keq nuk vjen sa hap e mbyll sytë dhe në shumicën e rasteve kërkon punë.