Lifestyle

Pesë ushqime të përditshme që e dobësojnë imunitetin

 

Gjumi i mirë, aktiviteti fizik dhe ushqyerja e shëndetshme janë tre shtyllat kryesore të sistemit imunitar, i cili është thelbësor për shëndetin e organizmit.

Ushqyerja është një faktor kyç për dobësimin dhe forcën e sistemit imunitar.