Lifestyle

Drejtorët mendojnë se marrin vendime të shkëlqyera për punëtorët, këta s’pajtohen

 

Një raport i ri ka vënë në pah hendekun midis drejtuesve që mendojnë se po bëjnë një punë të mirë për të mbështetur punonjësit e tyre përgjatë pandemisë kundrejt punonjësve që ndihen në të vërtetë kështu.

Më shumë se 8 nga 10 drejtues në botë besojnë se punonjësit e tyre ndihen "shkëlqyeshëm" ose "mirë" në mirëqenien e tyre fizike, mendore, sociale dhe financiare, sipas një sondazhi të shkurtit nga Deloitte dhe Ëorkplace Intelligence me 2,100 njerëz, shkroi CNBC.