Lifestyle

Kur shtojnë peshë më së shumti të rriturit

 

Të rriturit amerikanë fitojnë peshën më të madhe mes të 20-ave dhe 30-ave, sipas një studimi të publikuar së fundmi, raportoi të shtunën TheHill.

Studimi, i botuar në Journal of Obesity, zbuloi se më shumë se gjysma e pjesëmarrësve të rritur fituan pesë për qind ose më shumë peshë gjatë një periudhe dhjetëvjeçare. Një e treta tjetër fitoi më shumë se 10 për qind.