Lifestyle

Përfitimet e mëdha nëse konsumoni brokolin e pagatuar

brokoli
 

Brokoli është një ndër perimet më të pasura me vlera ushqyese. Por shpesh mënyra e konsumimit të brokolit, në formën e gatuar bën që shumë vlera ushqyese të humbin.

Shumë minerale, vitamina dhe vlera të tjera humbin gjatë gatimit, vlera të cilat janë shumë të dobishme për shëndetin e organizmit.