Lifestyle

Përfitimet e jashtëzakonshme të tërshërës

 

Superushqimi i vetëm që përshtatet lehtësisht me nevojat tuaja është tërshëra, pavarësisht nëse ju nevojitet si një zgjidhje e shpejtë për urinë, një ushqim ngopës dhe thelbësor në mbrëmje, ose si burim i energjisë shumë të nevojshme për ta kaluar më lehtë një mëngjes të ngarkuar.

Tërshëra njihet për vlerat ushqyese dhe përfitimet shëndetësore, raporton portali “Kalinga”. Ky produkt jo vetëm që është i mirë për stomakun, por gjithashtu ka shije të këndshme dhe është i ngarkuar me lëndë ushqyese, duke përfshirë fibra, vitaminë E, acide yndyrore esenciale dhe të tjera.