Lifestyle

Titrat, ndihmë e re për personat me dëgjim të dobët

 

Njerëzit me humbje të dëgjimit kanë një aleat të ri në përpjekjet e tyre për të lundruar në botë: Titrat që nuk kufizohen në ekranet e tyre televizive dhe shërbimet e transmetimit.

Pandemia e COVID-it ndërpreu jetën e përditshme për njerëzit kudo, por shumë prej atyre me humbje të dëgjimit e morën veçanërisht të vështirë izolimin që ndodhi. “Kur të gjithë mbanin maska, ishin krejtësisht të pakuptueshëm për mua”, tha Pat Olken nga Sharon, Massachusetts, aparatet e dëgjimit të së cilës ishin të pamjaftueshme.