Lifestyle

Britania po dështon në betejën klimatike

 

Qeveria britanike po shkon drejt dështimit në planet e saj për të kufizuar ndryshimet klimatike, kanë paralajmëruar këshilltarët e saj.

Komiteti i Ndryshimeve Klimatike thotë se nëse politikat nuk përmirësohen rrënjësisht, Qeveria do duhet ta provojë një mënyrë tjetër, duke i bindur njerëzit të fluturojnë më pak dhe të hanë më pak mish.