Lifestyle

Efektet e fshehta të uthullës së mollës

 

Me siguri keni dëgjuar ndonjëherë se si njerëzit konsumojnë uthull molle për përfitimet e saj shëndetësore. Ndërsa ka disa prova që tregojnë se konsumimi i uthullës së mollës për qëllime dietike mund ta ndihmojë shëndetin tuaj, provat për këtë janë të kufizuara dhe studiuesit janë ende duke punuar për t’i vërtetuar këto gjetje.

Për shkak se shumë përfitime të uthullës së mollës janë nxjerrë jashtë proporcionit, njerëzit mund të jenë duke e konsumuar këtë lëng acid më shumë seç duhet. Nëse jeni person që konsumoni rregullisht uthull molle, duhet të jeni të vetëdijshëm për disa nga efektet anësore më pak të njohura të saj.