Lifestyle

“Varianti më i keq” i koronavirusit është këtu

variant, covid-19, koronavirus
Foto: CNN
 

Gati dy vjet e gjysmë që kur pandemia e koronavirusit filloi, varianti më infektiv dhe më i transmetueshëm, tani ka arritur.

Valët e përsëritura të COVID-19 kanë lënë miliona njerëz të vdekur, me vetëm vaksinat që ndihmojnë të zbuten shifrat.