Lifestyle

A është mirë të flesh me kondicioner të ndezur?

 

Gjatë temperaturave të larta, ndoshta mezi prisni të hyni në një dhomë të ftohur dhe me siguri përdorni kondicioner si në shtëpi ashtu edhe në punë.

Eksperti Mark Reddick, i cili është edhe një nga autorët e librit “Sleep Advisor”, thotë se përdorimi i kondicionerit nuk është alternativa më e mirë e mundshme gjatë kohës që ne flemë. Sipas tij, kjo mund të jetë e keqe për ata që vuajnë nga astma.