Lifestyle

Dy mënyra si të largoni lodhjen e tepërt nga fytyra

Foto ilustrim
 

Lëkura e për më tepër fytyra është sinjali i parë që tregon kur një person ndihet i lodhur apo i stresuar.

Nëse një person kalon një natë pa gjumë fytyra e ënjtur e lodhur dhe sytë e nxirë do ta tregojnë përgjatë gjithë ditës lodhjen.