Lifestyle

Kurat natyrale dhe medikamentet, përse nuk duhen përzier kurrë

Foto: Flickr
 

Besimi tek mjekësia alternative ndonjëherë mund të jetë i verbër.

Për shekuj me radhë njerëzit kanë shfrytëzuar bimët dhe vlerat e tyre për të trajtuar një sërë problemesh mjekësore.