Lifestyle

​Dobitë e konsumimit të orizit të bardhë

 

Ju mund të keni dëgjuar orizin e bardhë të referuar si një "karbohidrate e keqe" ose një burim i kalorive boshe. Por a ia vlen të anashkalohet plotësisht?

Nutricionistja Lauren Manaker foli për “Eat This Not That” për atë që ngrënia e orizit të bardhë i bën vërtet trupit tuaj dhe çfarë efektesh befasuese ka, disa pozitive dhe disa negative.