Lifestyle

Tri arsye pse ecja e mëngjesit është e dobishme për shëndetin

 

Për shumë njerëz, shëtitja në mëngjes mund të jetë një mënyrë për të rritur disponimin e tyre.

Duke lënë mënjanë faktet mjekësore, vetëm mendoni për këtë: kur të dilni jashtë, do të ekspozoheni në diell dhe kjo dozë e vogël e vitaminës D do t'ju ndihmojë të ndiheni menjëherë më vigjilentë.