Lifestyle

Pesë shenjat që paralajmërojnë se hormonet po ju shtojnë peshë

 

Para se t’i drejtoheni mjekut që t’ju rekomandojë ilaçe për djegien e dhjamit përreth belit, duhet të dini që ka mënyra natyrale për të normalizuar nivelet e hormoneve. Duke kufizuar sheqerin, eliminuar ushqimet e përpunuara nga dieta dhe kufizimi i alkoolit, kafeinës apo produkteve të bulmetit me shumë yndyra ju ndihmon të normalizoni nivelet e sheqerit në gjak.

Shenjat që paralajmërojnë se janë hormonet ato që po ju shkaktojnë shtim të peshës përreth belit