Lifestyle

Shenjat e para që jep trupi kur vuani nga depresioni

 

Depresioni është një gjendje emocionale që karakterizohet nga mendimet dhe ndjenjat negative.

Shpesh është thellësisht e fshehur në mendje dhe mbetet e pa diagnostikuar, megjithëse efektet e saj rëndojnë mbi organizmin.