Lifestyle

A duhet të merrni vaksinë të re përforcuese për COVID? Nëse po, kur?

 

Është lloji i përllogaritjes që shumë amerikanë do të përballen, pasi vaksinat përforcuese, që synojnë sforcimin e Omicronit që qarkullon aktualisht, vihen në dispozicion për një popullatë me rreziqe dhe nivele imuniteti shumë të ndryshme

John Wherry do të presë deri në vjeshtë për të marrë në konsideratë marrjen e një vaksine përforcuese të përditësuar të COVID-19. Imunologu i Universitetit të Pensilvanisë e di se është shumë herët pas infektimit të tij në fund të kësaj vere, veçanërisht pasi ai nuk është në rrezik të lartë nga virusi.

Është lloji i përllogaritjes që shumë amerikanë do të përballen, pasi vaksinat përforcuese, që synojnë sforcimin e Omicronit që qarkullon aktualisht, vihen në dispozicion për një popullatë me rreziqe dhe nivele imuniteti shumë të ndryshme.