Lifestyle

Veprimet që mund të ndihmojnë në shfryrjen e stomakut

 

Nëse shpesh përjetoni fryrje ose gazra, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se ka diçka që nuk shkon me tretjen.

Për të minimizuar gazrat dhe sikletin që kjo sjell, ekzistojnë disa metoda që ju vijnë në ndihmë menjëherë.