Lifestyle

Trajtimi i kancerit me virus po jep rezultate mbresëlënëse, thonë shkencëtarët

 

Një lloj i ri i terapisë së kancerit që përdor një virus të zakonshëm për të infektuar dhe shkatërruar qelizat e dëmshme, është duke dhënë premtime të mëdha në provat e hershme njerëzore, thonë shkencëtarët në Mbretërinë e Bashkuar.

Kanceri i një pacienti u zhduk, ndërsa të tjerë panë që tumoret e tyre po zvogëloheshin, raportoi BBC-ja të premten.