Lifestyle

Çfarë e karakterizoi javën e modës në New York?

 

Java e modës në New York nisi më 7 dhe përfundoi me 14 shtator.

Koleksioni parë i cili u shfaqë për publikun ishte ai nga, “COS”, i dizajnuar nga Camilla Nickerson.