Lifestyle

Si t’i përdorni gjethet e mollës për përfitime shëndetësore

 

Shumë sëmundje dhe probleme shëndetësore mund të kurohen nga Çaji i Gjetheve Të Mollës.

“Një mollë në ditë dhe i thua mjekut ik,” thotë një nga shprehjet popullore që kemi dëgjuar më shpesh.